28.03.2011 00:53

Zeleninový špíz

Suroviny: 1/2 cukety, 1 paprika, 70 g menších žampiónů, 1/2 cibule, 50 g nízkotučného sýra, sůl, pepř, koření - bylinky.

Postup: Cuketu nakrájíme na kolečka, osolíme z obou stran a necháme vypotit. Cibuli nakrájíme na kolečka a papriku na čtverečky. Žampiony oloupeme a sýr nakrájíme na kostky. Vše napichujeme střídavě na špejli, začínáme a končíme žampionem. Špízy okořením a dáme na pekáček, který je vyložený pečícícím papírem. Pečem při teplotě 180°C asi 25 minut. Podáváme s bramborem.

Porce: 1 453 kJ  

 

Máte-li zájem o sestavení kompletního jídelníčku, který je založen na podobných receptech, neváhejte se na mne obrátit. Připravím jej tak, aby byl chutný, pestrý a současně vyhovoval Vašim nutričním požadavkům.

—————

Zpět


Kontakt

Ing. Lenka Procházková

Dolany 75
Unhošť
273 51


Tel: 608 883 887