08.04.2011 15:46

Zapečené brambory v alobalu

Suroviny: 130 g kuř. prsou, 150 g brambor, 1 lžíce oleje, 15 g cibule, 5 g česneku, 100 g rajčat, lžička petržele, chilli paprička

Postup: Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Grilovací misku nebo čtverce alobalu mírně vytřeme olivovým olejem, rozložíme kousky brambor, obložíme kroužky cibule. Kuřecí prsa nakrájíme, opepříme, osolíme, rozložíme na brambory. Nakrájíme petrželku, česnek prolisujeme, na kousky nakrájenou chilli papričku přidáme na brambory, zaklopíme víčkem misky nebo zabalíme alobalem a dáme na gril. Při podávání obložíme na výseče krájeným rajčetem, zaklopíme víčkem misky nebo zabalíme alobalem a dáme na gril. Při podávání obložíme na výseče krájeným rajčetem.

Energetická hodnota: 1396 kJ/1 porce 

 

Máte-li zájem o sestavení kompletního jídelníčku, který je založen na podobných receptech, neváhejte se na mne obrátit. Připravím jej tak, aby byl chutný, pestrý a současně vyhovoval Vašim nutričním požadavkům.

—————

Zpět


Kontakt

Ing. Lenka Procházková

Dolany 75
Unhošť
273 51


Tel: 608 883 887