17.05.2011 14:39

Salát s kuřecím masem

Suroviny 2 osoby: 220 g kuřecího masa, 150 g brambor, 2 čekankové puky, 1 menší mrkev, 1 hlávkový salát, 1 mladá cibulka, 3 čajové lžicky oleje, 2 lžičky vinného octa (bílý), sůl, pepř.

Postup: kuře osolit, opepřit, na kousky nakrájet a ogrilovat na lžičce oleje. Brambory uvařit ve slupce, oloupat, nakrájet. Mrkev nastrouhat na větší nudličky, čekanku zbavit konců (hořké) a rozebrat. Salát také. Cibulku nakrájet. Brambory smíchat se solí, pepřem, 2 lžičkami oleje, octem, cibulkou, mrkví. Nakonec přidat maso, čekanku, promíchat a nechat chvíli odležet.

Porce:  340 kcal/osoba

 

Máte-li zájem o sestavení kompletního jídelníčku, který je založen na podobných receptech, neváhejte se na mne obrátit. Připravím jej tak, aby byl chutný, pestrý a současně vyhovoval Vašim nutričním požadavkům. 

—————

Zpět


Kontakt

Ing. Lenka Procházková

Dolany 75
Unhošť
273 51


Tel: 608 883 887