12.04.2011 08:55

Bramborovo-krůtí pánev

Suroviny: 1/2 cibule, 100 g krůtích prsíček, 1 lžička oleje, sůl, pepř, 100 g brambor vařených ve slupce, 75 ml zeleninového vývaru, 100 g (brokolice nebo květák).

Postup: Cibuli nakrájet, osmahnout, přidat na nudličky krůtí maso, opéct, osolit, opepřit. Přidat uvařené brambory, brokolici nebo květák, zalít zeleninovým vývarem a dusit pod pokličkou asi 5 min.

Porce: 1 260 kJ 

 

Máte-li zájem o sestavení kompletního jídelníčku, který je založen na podobných receptech, neváhejte se na mne obrátit. Připravím jej tak, aby byl chutný, pestrý a současně vyhovoval Vašim nutričním požadavkům.

—————

Zpět


Kontakt

Ing. Lenka Procházková

Dolany 75
Unhošť
273 51


Tel: 608 883 887